I Witness Life/100 Children (CD)

Tom T. Hall

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Salute To A Switchblade
  2. Thank You, Connerville, Indiana
  3. Do It To Someone You Love
  4. Ballad Of Bill Crump, The
  5. All You Want When You Please
  6. Chattanooga Dog
  7. Girls In Saigon City
  8. Hang Them All
  9. Coming To The Party
  10. America The Ugly
  11. That´ll Be All Right With Me
  12. One Hundred Children
  13. I Can´t Dance
  14. I Want To See The Parade
  15. Sing A Little Baby To Sleep
  16. Mama Bake A Pie (Daddy Kill A Chicken)
  17. Ode To A Half A Pound Of Ground Round
  18. Pinto The Wonder Horse Is Dead
  19. I Hope It Rains At My Funeral
  20. I Took A Memory T Lunch
  21. Hitch-Hiker, The
  22. Old Enough To Want You


Utgitt 1970 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Tom T. Hall
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BFY15658.2


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i