I Wonder Where You Are Tonight (CD)

Del McCoury

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Hey Hey, Bartender
  2. Willie Roy
  3. Prisoner´s Song
  4. I´m Coming Back But I Don´t Know When - (previously unreleased)
  5. I Wonder Where You Are Tonight
  6. Fire On The Mountain
  7. You´re A Flower In The Wildwood
  8. Used To Be
  9. Dreams
  10. Whose Shoulder Will You Cry On
  11. Sweetheart You Done Me Wrong - (previously unreleased)
  12. Roll In My Sweet Baby´s Arms
  13. Blue Yodel
  14. Beautiful Life, A



Utgitt 1968 Format CD
Sjanger Country Antall spor 14
Artist Del McCoury Label Arhoolie
Leverandør Playground Bestillingsnummer ARHCD9030