I Wouldn't Miss It (CD)

Melvin Goins

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Beautiful River of Life
  2. God Holds It All in His Hands
  3. I'm Ready to Go
  4. He Took Your Place
  5. Light on the Mountain
  6. I Wouldn't Miss It Would You
  7. Voice of My Savior
  8. To My Mansion in the Sky
  9. Shouting on the Hills of Glory
  10. Memories of My Mother
  11. The Shut-In's Prayer
  12. Let Me Walk, Lord, By Your Side
  13. I'm Using My Bible for a Roadmap


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Melvin Goins
Label Rebel Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer REBCD1797