Icon 2 (2CD)

B.B. King

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. How Blue Can You Get?
  2. Help the Poor
  3. Every Day I Have the Blues (Live)
  4. Sweet Little Angel
  5. All Over Again
  6. Don´t Answer the Door
  7. Paying the Cost to Be the Boss
  8. Why I Sing the Blues
  9. The Thrill Is Gone
  10. Nobody Loves Me But My Mother
  11. Hummingbird
  12. Chains and Things
Disk 2
  1. Ain´t Nobody Home
  2. Ghetto Woman
  3. Guess Who
  4. To Know You Is to Love You
  5. I Like to Live the Love
  6. Let the Good Times Roll (Live)
  7. Never Make a Move Too Soon
  8. Better Not Look Down
  9. There Must Be a Better World Somewhere
  10. When Love Comes to Town (Live)
  11. Playin´ with My Friends
  12. I´ll Survive


Utgitt 2011 Format 2CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 24 Artist B.B. King
Label Geffen Leverandør Import
Bestillingsnummer GEFB001530202.2