179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Lookin´ For A Love
  2. Woman´s Gotta Have It
  3. Across 110th Street
  4. That´s The Way I Feel About Cha
  5. Nobody Wants You When You´re Down And Out
  6. You´re Welcome, Stop On By
  7. Check It Out
  8. Harry Hippie
  9. Daylight
  10. How I Miss You Baby
  11. I Wish He Didn´t Trust Me So Much


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Bobby Womack
Label Capitol Leverandør Import
Bestillingsnummer CAPB001872602.2