109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. You Dropped a Bomb on Me
  2. Burn Rubber (Why You Wanna Hurt Me)
  3. Party Train
  4. Open Up Your Mind (Wide)
  5. Early in the Morning
  6. I Don´t Believe You Want to Get Up and Dance (Oops, Upside Your Head)
  7. Steppin´ (Out)
  8. Shake
  9. Yearning for Your Love
  10. Outstanding
  11. I´m Ready (If You´re Ready)
  12. Jam the Motha´ (Munchkin People)


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Gap Band
Label Island Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 2761660