Icon (CD)

Buddy Guy

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. First Time I Met the Blues
  2. Let Me Love You Baby
  3. Stone Crazy
  4. Pretty Baby
  5. When My Left Eye Jumps
  6. Leave My Girl Alone
  7. She Suits Me To a Tee
  8. Keep It To Myself (A.K.A. Keep It To Yourself)
  9. My Time After Awhile
  10. Too Many Ways
  11. Talkin´ ´Bout Women Obviously


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Buddy Guy
Label Geffen Leverandør Import
Bestillingsnummer GEFB001565402.2