If I Had My Way: Early Home Recordings (CD)

Rev. Gary Davis

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. If I Had My Way
  2. If The Lord Be For You
  3. Twelve Gates To The City
  4. You Got To Move
  5. We Are The Heavenly Father's Children
  6. Friend Like Lonely Jesus
  7. Get Right Church
  8. Marine Band
  9. Shine On Me
  10. There's Destruction On This Land
  11. He Stole Away
  12. Uncloudy Day
  13. Say No To The Devil
  14. I Belong To The Band
  15. Give Me A Heart To Love
  16. He Never Has Left Me Alone
  17. Got On My Travelling Shoes


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Rev. Gary Davis
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SFW40123.2