If Life Was Easy (CD)

Roger Glover

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Don´t Look Now (Everything Has Changed)
  2. The Dream I Had
  3. Moonlight
  4. The Car Won´t Start
  5. Box Of Tricks
  6. If Life Was Easy
  7. Stand Together
  8. Welcome To The Moon
  9. Set Your Imagination Free
  10. When Life Gets To The Bone
  11. When The Day Is Done
  12. Get Away (Can´t Let You)
  13. Staring Into Space
  14. The Ghost Of Your Smile
  15. Cruel World
  16. Feel Like A King


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Roger Glover
Label Edel Records Leverandør Import
Bestillingsnummer EGLR20247.2