If We Fall In Love Tonight (CD)

Rod Stewart

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. If We Fall In Love Tonight
  2. For The First Time
  3. When I Need You
  4. Sometimes When We Touch
  5. Tonight's The Night (Gonna Be Alright)
  6. I Don't Want To Talk About It
  7. Have I Told You Lately (studio version remix)
  8. Broken Arrow
  9. Forever Young (1996)
  10. You're In My Heart
  11. My Heart Can't Tell You No
  12. First Cut Is The Deepest
  13. This
  14. Downtown Train
  15. Tom Traubert's Blues (Waltzing Matilda)
  16. All For Love - Bryan Adams



Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 16
Artist Rod Stewart Label Warner Bros.
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0093624646723