If You Could See Me Now (CD)

Sarah Vaughan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. That Old Black Magic
  2. Careless
  3. Separate Ways
  4. Are You Certain
  5. Mary Contrary
  6. Broken Hearted Melody
  7. I´ve Got The World On A String
  8. Friendly Enemies
  9. What´s So Bad About It
  10. Sweet Affection
  11. Misty
  12. Send In The Clowns
  13. If You Could See Me Now


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Sarah Vaughan
Label Fabulous Leverandør Import
Bestillingsnummer FAB162.2