If You'll Be Null I'll Be Void (CD)

The Electones

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Electricity Wants To Dance
  2. Right Foot From Left
  3. Death With Benefits
  4. Black Veil Down
  5. A Dreamless Sleep Will Do Just Fine
  6. A Box Of Rain
  7. Nights When The Moon Comes Too Close
  8. The Book Of Elsewhere
  9. A Song In The Snow
  10. The Huntress
  11. Jubilee Humming
  12. The Non Sequitur
  13. Influx Of Quackery
  14. Summercloud


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 14 Artist The Electones
Label Beatservice Bestillingsnummer BS113CD