199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Malevolently Beautiful (Intro)
  2. Merciless
  3. Only One Life Away
  4. Everything You're Not
  5. New World's Comin'
  6. Cry No More
  7. Tears I Will Be
  8. Insane
  9. Live By the Lie, Die By the Truth
  10. Ghost of You
  11. The Art of Illusions Part III: The Wasteland
  12. Shadows of War
  13. Lady of the Lake


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Artist Lords Of Black Label Frontiers
Leverandør Playground Bestillingsnummer FRCD725