III: Folket Bak Nordavind (CD)

Tungtvann

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Jørgen Nordeng aka Jørg-1 og Lars Audun Sandness aka Poppa Lars er klare med sitt tredje album, og, tør vi si, beste til nå. I forhold til mørke Mørketid har III: Folket bak nordavind blitt en lystig affære, faktisk en real partyskive. En real partyskive som ikke er redd for å eksperimentere - her får du alt fra jamaicansk dancehall til klassisk amerikansk old-school rap. Norsk hip hop består av ekstremt mange spennende grupper og artister for tiden, men det spørs om ikke den mest interessante koalisjonen av dem alle kaller seg for Tungtvann.

"III: Folket bak nordavind viser at det ikke er mange i norsk hip hop som kan nå opp til Tungtvanns jevne kvalitet." - Bernt Erik Pedersen, Dagsavisen (5/6)

"På sitt tredje album beveger Tungtvann seg fra ishav og mørketid til de mer sørlige breddegrader." - Sigrid Hvidsten, Dagbladet (5/6)

Sporliste

 1. Kjør På
 2. Ka Du Mein?
 3. Slæpp Dæ Laus feat. Rakel Aurjord og Terje Nilsen
 4. Landet Ligg I
 5. Hip hop (don´t stop)
 6. Du Får Det Du Sår feat. Jaa9 & OnklP
 7. Brænn Dem
 8. Landet Ligg II
 9. Kulan Snær
 10. Kjepper & Batonger (Gladvoldspatruljen) feat Nico D
 11. Plan B feat. AFC (S) og LOC (DK)
 12. Vampyra feat. Manna og Rakel Aurjord
 13. Flamma feat. Jogi (S)
 14. Landet Ligg III

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Tungtvann
Label C+C Records Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer CCD 018

Anmeldelser