Il Divo - A Musical Affair: Deluxe Edition (m/DVD) (CD)

Il Divo

199,00 19900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer


Disk 1
  1. Memory - Il Divo feat. Nicole Scherzinger
  2. Can You Feel the Love Tonight - Il Divo feat. Heather Headley
  3. Bring Him Home
  4. Tonight
  5. All I Ask of You - Il Divo feat. Kristin Chenoweth
  6. Some Enchanted Evening
  7. Who Can I Turn To?
  8. Who Wants to Live Forever
  9. You'll Never Walk Alone
  10. If Ever I Would Leave You
  11. Love Changes Everything - Michael Ball and Il Divo
  12. The Music of the Night - Barbra Streisand with Il Divo
Disk 2
  1. DVD


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Il Divo
Label Syco Music Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88843002652