I'll Do Anything - The Doris Troy Anthology 1960-1996 (CD)

Doris Troy

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I'll Do Anything (He Wants Me To Do)
  2. Face Up To The Truth
  3. Just One Look
  4. You Better Mind
  5. What A Night, Night, Night
  6. What A Wonderful Lover
  7. Tell Him I'm Not Home - Chuck Jackson (With Doris Troy)
  8. What'cha Gonna Do About It
  9. Tomorrow Is Another Day
  10. Lazy Days (When Are You Coming Home)
  11. Time
  12. But I Love Him
  13. Please Little Angel
  14. One More Chance
  15. Beg Me - Tell Him I'm Not Home - Chuck Jackson (With Doris Troy)
  16. Hurry
  17. He Don't Belong To Me
  18. Heartaches
  19. He's Qualified
  20. Ain't That Cute
  21. You Tore Me Up Inside
  22. Don't Tell Your Mama
  23. Can't Hold On
  24. Smilin'/Let Me Make Love To You (Medley) - (With Vy Higginsen)
  25. Hear Me Calling - Tell Him I'm Not Home - James Hunter (With Doris Troy)
  26. Take My Hand, Precious Lord


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Doris Troy
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND344