I'll Remember You (CD)

Nana Mouskouri

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I'll Remember You
  2. For All We Know (New Recording)
  3. Who Knows Where The Time Goes
  4. Tomorrow Is A Long Time
  5. Your Love My Love
  6. My Way (New Recording)
  7. When I Fall In Love (previously unreleased)
  8. Open The Door
  9. Long And Winding Road
  10. Vincent (Starry Starry Night) (previously unreleased)
  11. To Live Without Your Love (previously unreleased)
  12. Just A Ribbon
  13. On My Way To Town
  14. Love Me Tender
  15. Follow Me (previously unreleased)
  16. Autumn Leaves
  17. Love We Never Knew
  18. My Way To Love (previously unreleased)
  19. Guests
  20. Smoke Gets In Your Eyes
  21. Over The Rainbow (previously unreleased)
  22. One For My Baby (New Recording)


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Nana Mouskouri
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer PHLB000628402.2