I'm A Lonesome Fugitive / Mama Tried (CD)

Merle Haggard

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I'm A Lonesome Fugitive
  2. All Of Me Belongs To You
  3. House Of Memories
  4. Life In Prison
  5. Whatever Happened To Me
  6. Drink Up And Be Somebody
  7. Someone Told My Story
  8. If You Want To Be My Woman
  9. Mary's Mine
  10. Skid Row
  11. My Rough And Rowdy Ways
  12. Mixed Up Mess Of A Heart
  13. Mama Tried
  14. Green Green Grass Of Home
  15. Little Ole Wine Drinker Me
  16. In The Good Old Days (When Times Were Bad)
  17. I Could Have Gone Right
  18. I'll Always Know
  19. Sunny Side Of My Life, The
  20. Teach Me To Forget
  21. Folsom Prison Blues
  22. Run 'Em Off
  23. You'll Never Love Me Now
  24. Too Many Bridges To Cross Over


Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Country Antall spor 24
Artist Merle Haggard Label BGO
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer BGOCD328