I'm A Loser/A Legend In Her Own Time (CD)

Doris Duke

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. He's Gone (I'm a loser LP)
  2. I Can't Do Without You
  3. Feet Start Walking
  4. Ghost Of Myself
  5. Your Best Friend
  6. Feeling Is Right
  7. I Don't Care Anymore
  8. Congratulations Baby
  9. We're More Than Strangers
  10. Divorce Decree
  11. How Was I To Know You Cared
  12. To The Other Woman (I'm The Other Woman)
  13. I Wish I Could Sleep (A legend in her own time LP)
  14. It Sure Was Fun
  15. I Don't Know How (To Fall Out Of Love With You)
  16. He's Everything I Need
  17. I'd Do It All Over You
  18. If She's Your Wife (Who Am I)
  19. Since I Fell For You
  20. Don't Let The Green Grass Fool You
  21. Let Love Touch Us Now
  22. Bad Water
  23. By The Time I Get To Phoenix
  24. You Can't Do That (bonus track/mono) - Willingham, Doris
  25. Lost Again (bonus track/mono) - Willingham, Doris
  26. Lost Again - Willingham, Doris


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Doris Duke
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND242