I'm A Writer, Not A Fighter - Special Edition (CD)

Gilbert O'Sullivan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I' m A Writer, Not A Fighter
  2. A Friend Of Mine
  3. They' ve Only Themselves To Blame
  4. Who Knows, Perhaps Maybe
  5. Where Peaceful Waters Flow
  6. Ooh Baby
  7. I Have Never Loved You As Much
  8. Not In A Million Years
  9. If You Love Me Like You Love Me
  10. Get Down
  11. A Very Extraordinary Sort Of Girl (B-side Get Down)
  12. Good Company (B-side Ooh Baby)
  13. Why, Oh Why, Oh Why
  14. You Don t Have To Tell Me (B-side Why, Oh Why, Oh Why)



Utgitt 1973 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Gilbert O'Sullivan
Label Salvo Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SALVOXCD003