Inngår i kampanje

I'm Jessi Coulter / Jessi / Diamond In The Rough (2CD Remastered)

Jessi Colter

186,75 18675 Veil. pris 249,00
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Is There Any Way (You'd Stay Forever)
  2. I Hear a Song
  3. Come On In
  4. You Ain't Never Been Loved (Like I'm Gonna Love You)
  5. Love's the Only Chain
  6. I'm Not Lisa
  7. For the First Time
  8. Who Walks Thru Your Memory
  9. What's Happened to Blue Eyes
  10. Storms Never Last
  11. The Hand That Rocks the Cradle
  12. One Woman Man
  13. It's Morning (And I Still Love You)
  14. Rounder
  15. Here I Am
  16. Without You
  17. Darlin' It's Yours
  18. Would You Walk with Me (To the Lilies)
  19. All My Life, I've Been Your Lady
  20. I See Your Face (In the Morning's Window)
Disk 2
  1. Without You
  2. Darlin' It's Yours
  3. Would You Walk With Me (To the Lilies)
  4. All My Life, I've Been Your Lady
  5. I See Your Face (In the Morning's Window)
  6. Diamond in the Rough
  7. Get Back
  8. Would You Leave Now
  9. Hey Jude
  10. Oh Will (Who Made it Rain Last Night)
  11. I Thought I Heard You Calling My Name
  12. Ain't No Way
  13. You Hung the Moon (Didn't You Waylon?)
  14. A Woman's Heart (Is a Handy Place to Be)
  15. Oh Will (Reprise)


Utgitt 1975 Format 2CD Remastered
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 35 Artist Jessi Colter
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGOCD1008


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også