I'm Living Good 1964-1974 - The Soul Of Arthur Conley (CD)

Arthur Conley

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I'm A Stranger (A.K.A. I'm A Lonely Stranger) - Harold Holt And His Band (Vocal: Arthur Conley)
  2. Where You Lead Me - Harold Holt And His Band (Vocal: Arthur Conley)
  3. There's A Place For Us
  4. Take Me (Just As I Am)
  5. I'm Gonna Forget About You
  6. I'll Let Nothing Separate Us
  7. Let's Go Steady Again
  8. Love Comes And Goes
  9. Keep On Talking
  10. Put Our Love Together
  11. Is That You Love
  12. Otis Sleep On
  13. This Love Of Mine
  14. Take A Step
  15. That's How It Feels - The Soul Clan (Arthur Conley, Solomon Burke, Ben E. King, Joe Tex, Don Covay)
  16. God Bless
  17. All Day Singing
  18. Ain't Nobody's Fault But Mine
  19. If He Walked Today
  20. I'm Living Good
  21. Walking On Eggs
  22. It's So Nice (When It's Somebody Else's Wife)
  23. Stop Knocking
  24. I Want Your Love


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Arthur Conley
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND358