I'm On The Outside (Lookin' In)/Reflections (CD)

Little Anthony & The Imperials

210,00 21000
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I'm On the Out Side( looking In)
  2. Where Did Our Love Go?
  3. People
  4. Girl From Ipanema, The
  5. Make It Easy On Yourself
  6. Walk On By
  7. Tears On My Pillow
  8. Exodus
  9. Funny
  10. Please Go
  11. Our Song
  12. Leter A Day, A
  13. Don't Tie Me Down
  14. My Love Is Rainbow
  15. If I Remember To Forget
  16. Keep It Up
  17. Hold On To Someone
  18. Yesterday Has Gone
  19. Trick Or Treat
  20. Lost In Love
  21. In The Mirrors Of Your Mined
  22. I Love You
  23. Better Off Without You
  24. Thousand Miles Away, A


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 24
Artist Little Anthony & The Imperials Label BGO
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer BGOCD447