I'm So Satisified - The Complete Ko-Ko Recordings And More (CD)

Tommy Tate

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. School Of Life
  2. Sanity
  3. I Just Can't Believe Your Love For Me
  4. I Remember
  5. If You Got To Love Somebody
  6. I'm So Satisfied
  7. You Brought Me From A Mighty Long Way
  8. Help Me Love
  9. Identity (I've Got To Know Who I Am)
  10. Revelations
  11. I Ain't Gonna Worry
  12. More Power To You
  13. If You Ain't Man Enough
  14. It's A Bad Situation
  15. Hard Times SOS
  16. Always
  17. It Ain't No Laughing Matter
  18. You're Moving Much Too Fast
  19. Just A Little Overcome
  20. I Don't Want To Be Like My Daddy


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Tommy Tate
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND289


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende