I'm With You (CD)

Red Hot Chili Peppers

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Med en fartstid på nesten 30 år har Red Hot Chili Peppers for lengst etablert seg som et av verdens største band, med en særegen blanding av psykedelisk rock, punk og funk som har ihuga fans i alle verdenshjørner.

Bandets etterlengtede tiende studioalbum, deres første siden doble Stadium Arcadium fra 2006, bygger i stor grad på de evige temaene liv og død. Den funky rockelåta "The Adventures Of Rain Dance Maggie" var første single fra albumet, en låt som bar bud om et album i kjent RHCP-tradisjon - og I'm With You beveger seg da også i samme farvann som guttas tidligere utgivelser, samtidig som det definitivt er visse forandringer å spore. For det første har John Frusciante (som i 2009 forlot bandet for andre gang) blitt erstattet av Josh Klinghoffer, noe som betyr at gitarspillet denne gang er mer subtilt og noe mindre riffbasert. Dessuten har Flea studert musikkteori siden sist, og hans nyvunne ferdigheter på piano setter sitt preg på store deler av albumet. Men omveltningene til tross, I'm With You er et album fullt av fansens favorittingredienser - fra Fleas umiskjennelige bassganger ("Monarchy Of Roses", "Factory Of Faith") og oppstemte mariachiblåsere ("Did I Let You Know") til groovy jamming og Anthony Kiedis' alltid energiske vokal.

I'm With You ble innspilt i studioene East West i hjembyen Los Angeles og Shangri-La i Malibu. Som på deres fem foregående er det superprodusent Rick Rubin (Johnny Cash, Beastie Boys, Slayer) som styrt skuta under innspillingen, mens Greg Fidelman (Metallica, U2) og Andrew Scheps (Weezer, Green Day) har stått for miksen.

Sporliste

 1. Monarchy of Roses
 2. Factory of Faith
 3. Brendan’s Death Song
 4. Ethiopia
 5. Annie Wants a Baby
 6. Look Around
 7. The Adventures of Rain Dance Maggie
 8. Did I Let You Know
 9. Goodbye Hooray
 10. Happiness Loves Company
 11. Police Station
 12. Even You Brutus?
 13. Meet Me at the Corner
 14. Dance, Dance, Dance

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Red Hot Chili Peppers
Label Warner Bros. Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0093624956488

Anmeldelser