I'm Yours (Remastered) (CD)

P.J. Proby

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. They Call The Wind Maria
  2. Draw Me A Circle
  3. Momma Married A Preacher
  4. Mary In The Morning
  5. If I Loved You
  6. Put Your Head On My Shoulder
  7. Twilight Time
  8. Ecstasy
  9. Only You (And You Alone)
  10. Sunday Goodbye
  11. Where
  12. Stay A While
  13. I'm Yours


Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 13 Artist P.J. Proby
Label Fantastic Voyage Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FVCD032CD