Immortal - Limited Edition (CD + BLU-RAY)

Michael Schenker Group

229,00 22900 Veil. pris 249,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Originally formed in 1979 the Michael Schenker Group has had an enormous impact on hard rock and heavy metal. Whether it is influencing the likes of Metalica, Megadeth, Pantera and more, Michael Schenker and his iconic black and white Dean Flying V are truly and utterly invincible


Disk 1
  1. Drilled To Kill (Feat. Ralf Scheepers)
  2. Don't Die On Me Now (Feat. Joe Lynn Turner)
  3. Knight Of The Dead (Feat. Ronnie Romero)
  4. After The Rain (Feat. Michael Voss)
  5. Devil's Daughter (Feat. Ralf Scheepers)
  6. Sail The Darkness (Feat. Ronnie Romero)
  7. The Queen Of Thorns And Roses (Feat. Michael Voss)
  8. Come On Over (Feat. Ronnie Romero)
  9. Sangria Morte (Feat. Joe Lynn Turner)
  10. In Search Of The Peace Of Mind (Feat. Ronnie Romero, Gary Barden,Doogie White, Robin Mcauley)
Disk 2
  1. Holiday (Live)
  2. Doctor Doctor (Live)
  3. Into The Arena (Live)
  4. Ready To Rock (Live)
  5. Attack Of The Mad Axeman (Live)
  6. Messin' Around (Live)
  7. Armed And Ready (Live)
  8. Coast To Coast (Live)
  9. Dancer (Live)
  10. Desert Song (Live)
  11. Night Moods (Live)
  12. Assault Attack (Live)
  13. Captain Nemo (Live)
  14. Save Yourself (Live)
  15. Anytime (Live)
  16. Heart & Soul (Live)
  17. Love Is Not A Game (Live)
  18. Vigilante Man (Live)
  19. Lord Of The Lost And Lonely (Live)
  20. Girl With The Stars In Her Eyes (Live)
  21. Take Me To The Church (Live)
  22. Warrior (Live)
  23. Rock Bottom (Live)
  24. Shoot Shoot (Live)
  25. Natural Thing (Live)
  26. Lights Out (Live)


Utgitt 2021 Format CD + BLU-RAY
Sjanger Metal Antall disker 2
Antall spor 36 Artist Michael Schenker Group
Bestillingsnummer 0727361516208