Immortal (3CD + Blu-ray)

Michael Schenker Group

399,00 39900 Veil. pris 449,00
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Originally formed in 1979 the Michael Schenker Group has had an enormous impact on hard rock and heavy metal. Whether it is influencing the likes of Metalica, Megadeth, Pantera and more, Michael Schenker and his iconic black and white Dean Flying V are truly and utterly invincible


Disk 1
  1. Drilled To Kill (Feat. Ralf Scheepers)
  2. Don't Die On Me Now (Feat. Joe Lynn Turner)
  3. Knight Of The Dead (Feat. Ronnie Romero)
  4. After The Rain (Feat. Michael Voss)
  5. Devil's Daughter (Feat. Ralf Scheepers)
  6. Sail The Darkness (Feat. Ronnie Romero)
  7. The Queen Of Thorns And Roses (Feat. Michael Voss)
  8. Come On Over (Feat. Ronnie Romero)
  9. Sangria Morte (Feat. Joe Lynn Turner)
  10. In Search Of The Peace Of Mind (Feat. Ronnie Romero, Gary Barden,Doogie White, Robin Mcauley)
Disk 2
  1. Holiday
  2. Holiday
  3. Holiday
  4. Doctor Doctor (Live)
  5. Doctor Doctor
  6. Into The Arena
  7. Ready To Rock
  8. Attack Of The Mad Axeman
  9. Messin' Around
  10. Armed And Ready
  11. Coast To Coast
  12. Dancer
  13. Desert Song
  14. Night Moods
  15. Assault Attack
  16. Captain Nemo
  17. Save Yourself
Disk 3
  1. Anytime
  2. Heart & Soul
  3. Love Is Not A Game
  4. Vigilante Man
  5. Lord Of The Lost And Lonely
  6. Girl With The Stars In Her Eyes
  7. Take Me To The Church
  8. Warrior
  9. Rock Bottom
  10. Shoot Shoot
  11. Natural Thing
  12. Lights Out
Disk 4
  1. Holiday (Live)
  2. Doctor Doctor (Live)
  3. Into The Arena (Live)
  4. Ready To Rock (Live)
  5. Attack Of The Mad Axeman (Live)
  6. Messin' Around (Live)
  7. Armed And Ready (Live)
  8. Coast To Coast (Live)
  9. Dancer (Live)
  10. Desert Song (Live)
  11. Night Moods (Live)
  12. Assault Attack (Live)
  13. Captain Nemo (Live)
  14. Save Yourself (Live)
  15. Anytime (Live)
  16. Heart & Soul (Live)
  17. Love Is Not A Game (Live)
  18. Vigilante Man (Live)
  19. Lord Of The Lost And Lonely (Live)
  20. Girl With The Stars In Her Eyes (Live)
  21. Take Me To The Church (Live)
  22. Warrior (Live)
  23. Rock Bottom (Live)
  24. Shoot Shoot (Live)
  25. Natural Thing (Live)
  26. Lights Out (Live)


Utgitt 2021 Format 3CD + Blu-ray
Sjanger Metal Antall disker 4
Antall spor 65 Artist Michael Schenker Group
Bestillingsnummer 0727361516246

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også