In A Nutshell (CD)

Pelle Carlberg

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Pamplona
  2. I Love You, You Imbecile
  3. Crying All The Way To The Pawnshop
  4. I Just Called To Say I Love You
  5. Why Do Today What You Can Put Off Until Tomorrow?
  6. Middleclass Kid
  7. I Touched You At The Soundcheck
  8. Clever Girls Like Clever Boys Much More Than Clever Boys Like Clever Girls
  9. Even A Broke Clock (Is Right Twice A Day)
  10. Showercream And Onions
  11. In A Nutshell



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Pelle Carlberg
Label Labrador Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer LAB101


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende