In A Paper Suit (CD)

Knoxville Girls

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Chains Of Love
  2. If You Can Wait
  3. Underdog
  4. Your Love Belongs Under A Rock
  5. I'll Wait
  6. Livin' For The City
  7. Thing, The
  8. Kung Fu
  9. Ode To A Black Man
  10. Got To Give It Up
  11. Livin' For The Weekend
  12. I'm Qualified To Satisfy You
  13. Do You See My Love (For You Growing)


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Indierock Antall spor 13
Artist Knoxville Girls Label In The Red
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer ITR 75