In All Honesty (CD)

The Stonemans

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Proud To Be Together (Happy To Be What We Are)
  2. Who'll Stop The Rain
  3. I'll Be Here In The Morning
  4. According To The Plan
  5. Hang Them All
  6. Colossus (instrumental)
  7. Six White Horses
  8. Don't Look Now (It Ain't You Or Me)
  9. Somebody's Waiting For Me
  10. Let's Get Together
  11. California Blues (Blue Yodel #4)
  12. Looks Like Baby's Gone
  13. Doesn't Anybody Know My Name
  14. Jimmy's Thing (instrumental)
  15. Railroad Bill
  16. Little Old Log Cabin In The Lane
  17. Shades Of Yesterday
  18. Turner's Turnpike
  19. But You Know I Love You
  20. Two Kids From Duluth Minnesota
  21. What Am I Doin' Hangin' Round
  22. Banjo Signal
  23. Weed Out My Badness
  24. All The Guys That Turn Me On Turn Me Down
  25. Tecumseh Valley
  26. Wildwood Flower
  27. In The Plan
  28. Me And Bobby Mcgee


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 28 Artist The Stonemans
Label Omni Leverandør Import
Bestillingsnummer OMNI109


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende