In Between (CD)

Jazzanova

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
“Coveret er snobbete, avantgarde og overdrevent kanskje, men tøft, avansert og overlegen. Akkurat som musikken” (Per A. Risnes, DAGENS NÆRINGSLIV)

”In Between er en gjennomført og sjelfull første-utgivelse og markerer begynnelsen på en musikalsk reise vi kan se frem til fortsettelsen av.” (5/6, Elin Ø. Vister, NATT & DAG)

Endelig etter veldig lang ventetid er det klart for Jazzanova’s debutalbum, et mesterverk uten sidestykke. Det har allerede høstet storslåtte kritikker over hele verden, og det er ikke uten grunn. Plata er mektig, med gode produksjoner, kule vokalister og en stemning man må lete lenge etter for å finne liknende. Det hele begynner med kanon låta L.O.V.E And You & I, og totalt er det 17 fete spor på plata. Inkluderer mange kule vokalister/Mc’s som gjør In Between til det perfekte album i klubbjazzsjangeren. Her nevnes Ursula Rucker (Supa Sista), Vikter Duplaix, Doug Hammond, Rob Gallagher, David Friedman, Hajime Yoshizawa og mange flere. Coveret er et kunstverk i seg selv og kommer til å appellere til de fleste, som musikken.

Sporliste

 1. L.o.v.e. And You & I
 2. No Use
 3. The One-Tet
 4. Fade Out
 5. Hanazono
 6. Mwela, Mwela (Here I Am)
 7. Keep Falling
 8. Cyclic
 9. Another New Day
 10. Place In Between
 11. Soon
 12. Dance The Dance
 13. Sub-atlantic
 14. Glow And Glare
 15. E-Ovation
 16. Takes You Back (Unexpected dub)
 17. Wasted Time

Produktfakta

Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Electronica Antall spor 17
Artist Jazzanova Label Compost Records
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer ROPA931212.2

Anmeldelser