In Cool Blood (CD)

Chain And The Gang

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Hunting For Love
  2. Certain Kinds of Trash
  3. Free Will
  4. ‘Nuff Said
  5. Surprise Party
  6. I'm Not Interested (In Being Interested) Pt. I
  7. I'm Not Interested (In Being Interested) Pt. II
  8. Where Does All the Time Go?
  9. (Living In the) Panther’s Cage
  10. Heavy Breathing
  11. You Better Find Something To Do
  12. If I Only Had a Brain
  13. In Cool Blood


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Chain And The Gang
Label K Records Leverandør Import
Bestillingsnummer KR61240.2