In Memphis 1972-1977 (CD)

George Jackson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Aretha Sing One For Me
  2. Things Are Getting Better
  3. Talking Bout The Love I Have For You
  4. Let's Live For Yourself
  5. If You Never See Me
  6. How Can I Get Next To You
  7. All In Your Mind
  8. Walking The City Streets
  9. Dear Abby
  10. Woman Wants To Be Loved, A
  11. I Don't Need You No More
  12. Let Them Know You Care
  13. If I Could Get On That Soul Train
  14. You Can't Run Away From Love
  15. Take Your Love And Go
  16. Smokin' And Drinkin
  17. Willie Lump Lump
  18. She Can't Replace The Love I Have For You
  19. Macking On You
  20. Patricia
  21. We've Only Just Begun


Utgitt 2009 Reutgitt 2009
Format CD Sjanger Soul
Antall disker 1 Antall spor 21
Artist George Jackson Label Ace
Bestillingsnummer CDKEND329