In Our Heads - Deluxe Edition (2CD)

Hot Chip

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


Disk 1
  1. Motion Sickness
  2. How Do You Do?
  3. Don´t Deny Your Heart
  4. Look At Where We Are
  5. These Chains
  6. Night And Day
  7. Flutes
  8. Now There Is Nothing
  9. Ends Of The Earth
  10. Let Me Be Him
  11. Always Been Your Love
Disk 2
  1. Jelly Babies
  2. Doctor
  3. Look At Where We Are (Major Lazer vs. Junior Blender Digital Drums Remix)
  4. Night And Day (Daphni Mix)
  5. Flutes (A JD Twitch Optimo Mix)
  6. Night And Day (Demo)
  7. Now There Is Nothing (Demo)
  8. Babies (Demo)
  9. How Do You Do (Demo)
  10. Flutes (Demo)
  11. Night And Day (Moretime Remix)
  12. Let Me Be Him (Joe´s Dub)


Utgitt 2012 Format 2CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Hot Chip
Label Domino Leverandør Gardners
Bestillingsnummer WIGCD293X