Inngår i kampanje

In Philadelphia / Don't Knock My Love (2CD)

Wilson Pickett

119,50 11950 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Run Joey Run
  2. Help The Needy
  3. Come Right Here
  4. Bumble Bee (Sting Me)
  5. Don't Let The Green Grass Fool You
  6. Get Me Back On Time, Engine Number Nine
  7. Days Go By
  8. International Playboy
  9. Ain't No Doubt About It
  10. International Playboy (remix)
  11. Pray For The Rain
  12. Let It Come Naturally
  13. Funky Broadway (live in Ghana)
  14. Land Of 1000 Dances (live in Ghana)
  15. Un' Avventura
  16. Heaven
  17. Can't Stop A Man In Love
  18. One Step Away
  19. Funk Factory
Disk 2
  1. Fire And Water
  2. (Your Love Has Brought Me) A Mighty Long Way
  3. Covering The Same Old Ground
  4. Don't Knock My Love (Part 1)
  5. Don't Knock My Love (Part 2)
  6. Call My Name, I'll Be There
  7. Hot Love
  8. Not Enough Love To Satisfy
  9. You Can't Judge A Book By Its Cover
  10. Pledging My Love
  11. Mama Told Me Not To Come
  12. Woman Let Me Be Down Home
  13. Don't Knock My Love Part 2 (single version)
  14. If You Need Me (remake)
  15. Don't Forget The Bridge
  16. Rock Of Ages
  17. Many Roads To Travel
  18. Hope She'll Be Happier
  19. Believe I'll Shout


Reutgitt 2016 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 2
Antall spor 38 Artist Wilson Pickett
Label Edsel Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EDSK7112