In Search Of Solid Ground (CD)


249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Keep My Secrets Safe
  2. Deep Down
  3. Why Can´t You See
  4. Changing
  5. On My Own
  6. The Alarming Sound Of A Still Small Voice
  7. Say Goodbye
  8. The Worst Of Me
  9. It´s All Over Now
  10. What Were We Made For
  11. Is This Real
  12. Nothing Is What It Seems (Without You)


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Saosin
Label Virgin America Leverandør Import
Bestillingsnummer VIR35009B.2