In Search Of The Lost Chord (Remastered) (CD)

The Moody Blues

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Departure
  2. Ride My See-Saw
  3. Dr. Livingstone, I Presume
  4. House Of Four Doors
  5. Legend Of A Mind
  6. House Of Four Doors (part 2)
  7. Voices In The Sky
  8. Best Way To Travel, The
  9. Visions Of Paradise
  10. Actor, The
  11. Word, The
  12. Om
  13. Simple Game (Justin Hayward vocal mix)
  14. Best Way To Travel (additional vocal mix)
  15. Visions Of Paradise (instrumental sitar mix)
  16. What Am I Doing Here (alternate mix)
  17. Word (mellotron mix)
  18. Om (full version)
  19. Dr. Livingstone I Presume (BBC session)
  20. Thinking Is The Best Way To Travel (BBC session)
  21. Simple Game



Utgitt 1968 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 21
Artist The Moody Blues Label Mercury UK
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5307069