In The Beginning (CD)

Sam Cooke

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. He's My Friend (until the end)
  2. I'm Gonna Build On That Shore
  3. Jesus Wash Away My Troubles
  4. Must Jesus Bear The Cross Alone
  5. Jesus I'll Never Forget
  6. Nearer To Thee
  7. Any Day Now
  8. Touch The Hem Of His Garment
  9. I Don't Want To Cry
  10. Lovable
  11. Forever (alternative take/CD)
  12. I'll Come Running Back To You
  13. Happy In Love
  14. I Need You Now
  15. That's All I Need To Know
  16. One More River (CD only)
  17. He's So Wonderful (CD only)
  18. Jesus Gave Me Water (CD only)
  19. That's All I Need To Know (alternative take/CD)
  20. I Don't Want To Cry (alternative take/CD)
  21. Forever
  22. Lovable (alternative take/CD)


Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 22
Artist Sam Cooke Label Ace/Fantasy
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDCHD 280