In The Court Of The Wrestling Let's (CD)

Let's Wrestle

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. My Arms Don't Bend That Way Damn It
  2. I'm In Love With Destruction
  3. Tanks
  4. My Eyes Are Bleeding (interlude)
  5. My Schedule
  6. We Are The Men You'll Grow To Love Soon
  7. In Dreams
  8. Atlantis (interlude)
  9. Song For Old People
  10. I Won't Lie To You
  11. Diana's Hair
  12. I'm In Fighting Mode
  13. Insects
  14. It's Not Going To Happen
  15. Waltz (interlude)
  16. In The Court Of The Wrestling Lets
Disk 2
  1. Song For ABBA Tribute Record
  2. Quazer Blues
  3. I Wish I Was In Husker Du
  4. I Won't Lie To You (EP version)
  5. I'm Ok If You're OK
  6. Song For Man With Pica Syndrome
  7. Insects (EP version)
  8. Music Is My Girlfriend
  9. Joe Reddington You'll Be The Death Of Me
  10. I'm In Fighting Mode (single version)
  11. Let's Wrestle
  12. Getting Rest
  13. When I Was In Hospital


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 29 Artist Let's Wrestle
Label Full Time Hobby Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FTH103CD


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende