In The Mountain In The Cloud (CD)

Portugal The Man

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. So American
  2. Floating (Time Isn't Working My Side)
  3. Got It All (This Can't Be Living Now)
  4. Senseless
  5. Head is a Flame (Cool With It)
  6. You Carried Us (Share With Me the Sun)
  7. Everything You See (Kids Count Hallelujahs)
  8. All Your Light (Times Like These)
  9. Once Was One
  10. Share With Me the Sun
  11. Sleep Forever


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Portugal The Man
Label Atlantic Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0075678827136