Incomparable Soul Vocalist (CD)

Lou Johnson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Reach Out For Me
  2. Last One To Be Loved, The
  3. Please Stop The Wedding
  4. Panic Is On, The
  5. No Other Guy
  6. Unsatisfied
  7. Magic Potion
  8. Park Avenue
  9. There's Always Something There To Remind Me
  10. If I Never Get To Love You
  11. It Ain't No Use
  12. Walk On By
  13. Time To Love A Time To Cry, A
  14. Kentucky Bluebird (Send A Message To Martha)
  15. Thank You Anyway (Mr D.J.)
  16. What Am I Crying For
  17. Wouldn't That Be Something
  18. You Better Let Him Go
  19. Who Is It Now
  20. Just Be A Woman
  21. Any Time
  22. This Night
  23. Little Girl
  24. Love Build A Fence
  25. Unsatisfied (alt Take/extended) (alt take/extended)
  26. If I Never Get To Love You


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Lou Johnson
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND333