Infamous Angel (CD)

Iris DeMent

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Let The Mystery Be
  2. These Hills
  3. Hotter Than Mojave In My Heart
  4. When Love Was Young
  5. Our Town
  6. Fifty Miles Of Elbow Room
  7. Infamous Angel - (with Jerry Douglas)
  8. Sweet Forgiveness
  9. After You're Gone
  10. Mama's Opry - (with Emmylou Harris)
  11. Higher Ground - (with The Infamous Angel Choir, featuring Hal Ketchum)



Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Country Antall spor 11
Artist Iris DeMent Label Warner Bros.
Leverandør Import Bestillingsnummer WB45238.2