Infinity Land (CD)

Biffy Clyro

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Glitter And Trauma
  2. Strung To Your Ribcage
  3. My Recovery Injection
  4. Got Wrong
  5. Atrocity
  6. Some Kind Of Wizard
  7. Wave Upon Wave Upon Wave
  8. Only One Word Comes To Mind
  9. There's No Such Man As Crasp
  10. There's No Such Thing As A Jaggy Snake
  11. Kids From Kibble And The Fist Of Light
  12. Weapons Are Concealed
  13. Pause It And Turn It Up



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Biffy Clyro
Label Beggars Banquet Leverandør Playground
Bestillingsnummer BBQCD238