Inngår i kampanje
  • Norsk Musikk - CD - Opptil 20% rabatt

Inner Earth (CD)

Møster!

143,19 14319 Veil. pris 179,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Saksofonist og bandleder Kjetil Møster slipper album nummer to med sitt favorittprosjekt Møster! - og med Inner Earth får vi servert et syrete og søkende mesterverk som på mange måter skiller seg klart fra den kritikerroste debuten.

Møster har denne gang med seg Hans Magnus "Snah" Ryan (gitarist/vokalist i Motorpsycho), Nikolai Hængsle Eilertsen (bassist i Elephant9 og BigBang) og den allestedsværende trommeslageren Kenneth Kapstad (Motorpsycho, Grand General). Bandet ble til i forbindelse med et bestillingsverk til Kongsberg Jazzfestival 2010, og ga ut sitt første album, kritikerfavoritten Edvard Lygre Møster i mars 2013.

Inner Earth er innspilt med Jørgen Træen i Duper Studio i Bergen, et par etasjer unna Kjetil Møsters øvingslokale i den kreative smeltedigelen Bergen Kjøtt. "Som tittelen antyder har vi på det nye albumet tatt et godt steg over i prog-leiren", sier Kjetil selv, uten at jazzinnflytelsen er særlig vanskelig å få øre på denne gangen heller. Der debuten var ekstremt umiddelbar, kontant og voldsom, er oppfølgeren en mer søkende, proggete, psykedelisk og sakteflytende lavaseilas mot jordens indre.
Produktfakta
Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 6 Artist Møster!
Label Hubro Bestillingsnummer HUBROCD2548
Sporliste
  1. Descending Into This Crater I: Poutanian Debate
  2. Descending Into This Crater II: Central Sunrise
  3. Descending Into This Crater III: Magma Movement
  4. Descending Into This Crater IV: Mount Vesuvio
  5. Tearatorn
  6. Underworld Risk