Innocence Is Kinky (CD)

Jenny Hval

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Jenny Hval, tidligere kjent som Rockettothesky, slipper sitt andre album under eget navn. Forgjengeren Viscera (2011) fikk fantastiske omtaler og havnet på en rekke lister over årets album i 2011, deriblant i Uncut og The Wire. Dette er oppfølgeren, innspilt i Bristol og produsert av PJ Harveys produsent og nære samarbeidspartner, John Parish.

Fascinerende, hypnotiske Innocence Is Kinky vever intelligent og eksperimentell pop med innslag av mytologi, teori, kjønnspolitikk og improvisasjon. Uttrykket er ambisiøst, men intimt - som på det delikate sporet "Mephisto In The Water", av Pitchfork kvalitetsstemplet som et av deres utvalgte "Best New Tracks".

Som forfatter av de særpregede bøkene Perlebryggeriet (2009) og Inn i ansiktet (2012) har Hval markert seg som en spennende ung stemme i norsk samtidslitteratur, noe som i høyeste grad også kan sies om hennes musikktekster. Sjelden vare i dagens popmusikk, eller for den saks skyld andre sjangere. Med utgivelsen Innocence Is Kinky og dens kombinasjon av fengslende melodier, musikalsk særpreg og sanselige tekster framstår hun som en av samtidens mest unike og interessante artister.

Sporliste

 1. Innocence Is Kinky
 2. Mephisto In The Water
 3. I Called
 4. Oslo Oedipus
 5. Renée Falconetti Of Orléans
 6. Give Me That Sound
 7. I Got No Strings
 8. Is There Anything On Me That Doesn´t Speak?
 9. Amphibious, Androgynous
 10. Death Of The Author
 11. The Seer

Produktfakta

Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Jenny Hval
Label Rune Grammofon Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer RCD2142

Anmeldelser