Interpretations: A 25th Anniversary Celebration (CD)

The Carpenters

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Without A Song (a cappella version)
  2. Sing
  3. Bless the Beasts And Children
  4. This Masquerade
  5. Solitaire
  6. When I Fall In Love
  7. From This Moment On
  8. Tryin' To Get This Feeling Again
  9. When It's Gone
  10. Where Do I Go From Here?
  11. Desperado
  12. Superstar
  13. Rainy Days and Mondays
  14. Ticket to Ride
  15. If I Had You
  16. Please Mr. Postman
  17. We've Only Just Begun
  18. Calling Occupants of Interplanetary Craft
  19. Little Girl Blue
  20. You're The One
  21. (They Long To Be) Close To You


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 21
Artist The Carpenters Label A&M
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5402512