Into The Cryosphere (CD)

The Howling Wind

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. The Seething Wrath of a Frigid Soul
  2. Teeth of Frost
  3. Obscured Pyramid
  4. Ice Cracking In the Abyss
  5. Will is the Only Fire Under an Avalanche
  6. Impossible Eternity
  7. A Dead Galaxy Mirrored In an Ice Mirage


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 7 Artist The Howling Wind
Label Profound Lore Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer PFL060CD