Into The Light (CD)

Gloria Estefan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Coming Out Of The Dark
  2. Seal Our Fate
  3. What Goes Around
  4. Nayib's Song (I Am Here For You)
  5. Remember Me With Love
  6. Heart With Your Name On It
  7. Sex In The 90's
  8. Close My Eyes
  9. Light Of Love
  10. Can't Forget You
  11. Live For Loving You
  12. Mama Yo Can't Go
  13. Desde La Oscuridad = Coming Out Of The Dark
  14. Don't Wanna Lose You (Portuguese version)
  15. Words Get In The Way (live)
  16. Words Get In The Way (bonus track/live)



Utgitt 1991 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Gloria Estefan
Label Columbia Leverandør Import
Bestillingsnummer SBMK711126.2