Introducing My Dying Bride (2CD)

My Dying Bride

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. The Snow In My Hand
  2. The Cry Of Mankind
  3. A Kiss To Remember
  4. Sear Me III
  5. My Hope, The Destroyer
  6. The Scarlet Garden
Disk 2
  1. My Wine In Silence
  2. To Remain Tombless
  3. My Body, A Funeral
  4. Bring Me Victory
  5. In Your Dark Pavilion
  6. That Dress And Summer Skin


Utgitt 2013 Format 2CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 12 Artist My Dying Bride
Label Recall/Snapper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SMDCD901